Om Olden

Vår främsta styrka finns i vår kunskap och i vårt engagemang. Som ett mindre miljö-förvaltnings- och byggkonsultföretag har vi insett hur en nära och lyhörd kontakt med våra beställare gynnar hela produktionskedjan – från planering till slutresultat.

Våra konsulter framtidssäkrar byggnader för de kommande generationerna

Efter 35 år i byggbranschen kände sig Mikael redo att arbeta i egen regi, han och Kajsa bildade då Olden Byggkonsult under 2013 med en tydlig ledstjärna, ”I allt arbete som görs ska vi se till att framtidssäkra byggnader och dess miljö så att våra barn och barnbarn kan leva hållbart”.

Det är en passion som också existerat hos tidigare generationer Oldenskiöld som verkat i samma bransch. Med deras samlade erfarenhet, tillsammans med den nya kunskapen från våra medarbetare, genomför vi idag hållbara byggen som framtida generationer kan känna sig trygga i.

I takt med att bolaget utvecklats och kommit närmare det ursprungliga målet har det successivt tillkommit både medarbetare och expertområden. Det kändes därför naturligt att byta namn till Olden Bygg & Miljö.

Vår verksamhet vänder sig till bland annat till kommuner, bygg- och fastighetsföretag samt privata bolag som exempelvis bostadsrättsföreningar. Varmt välkommen att besöka oss på Burggrevegatan 29 i Göteborg!

Bli en del av Olden

Vi letar alltid efter dig som har gedigen kunskap om miljö- och bygg­­verksamhet samt erfarenhet av branschen.

Just nu är vi i extra stort behov av miljökonsulter och besiktningsmän med god erfarenhet.

Som ett litet företag får alla sin röst hörd på Olden Bygg & Miljö med möjlighet att påverka var vi befinner oss idag och i framtiden.

Låter det intressant? Skicka ditt CV till jobb@olden.se

URVAL AV KUNDER